május 2014

Somló Hangja Fesztivál

Somló Hangja 2014
A Somló Hangja Fesztivál 2014-ben irányt vált. Több oka is van ennek a változásnak, melyek főként a térségben keresendők. A dobai Erdődy Kastély parkjának rekonstrukciója eleve lehetetlenné teszi az eddigi helyszínen való megrendezést, de emellett más gondolatok és nehézségek is vezérelték a változás folyamatát. Probléma az is, hogy a Leader ciklusváltása miatt idén nem kerülnek kiírásra helyi program pályázatok, ez komoly pénzügyi kiesést is jelent. 
Ajánlom másoknak: 
 
 megosztás a facebook oldalra megosztás az iwiw oldalra 

Talán a legfontosabb ok azonban az, hogy az eddigi fesztiválok nem kellő mértékben alapoztak a helyi közösségek tudására, a térségben kialakult kulturális hagyományokra. Ezen szeretnénk változtatni és az idei kezdeti próbálkozásokat egyengetve, folytatni a kulturális programok szervezését a Somló-Ság Kulturális tengelyén.

Rendezvényeink idén Kiscsőszön, Iszkázon, Kispiriten zajlanak majd, július 6-13. között. Nagy hangsúlyt helyezünk a határon túli magyarság megmentett értékeinek bemutatására, illetve a helyi értékekre épülő programokra.

Kérjük, figyeljék honlapjainkat, melyek a későbbiekben tájékoztatást adnak a részletes programokról.

Fesztiválszállás


Forrás: a rendezvény honlapja

 
Időpont, nyitva tartás
2014. július 6. /vasárnap/ - 2014. július 13. /vasárnap/  

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

 
Elérhetőségek
Mobil: [Megnézem a számot...]
Cím: Doba, Erdődy Kastély
  Megnézem a térképen
 

http://www.programturizmus.hu/tdestination-somlo-hangja-osszmuveszeti-fesztival-doba-erdody-kastely-program-szorakozas-bor-gasztronomia-koncert.html

Oldalak